Servera på bröllop

Senare idag ska jag, syster och hennes kompis Sara servera på ett bröllop. Den ständiga frågan är vad man ska ha på sig? Det är svårt och oftast slutar det med att jag tar med mig ett extra par skor och skjortor. Kanske rätt smart att ha med sig fler skjortor ifall det spills på den, men ändå. 
Det är alltid lika svårt.

Nu blir det att tvätta, äta frukost och slappa :)
Ska försöka orka städa också :) 

Ha en toppenlördag!


 Linda


Matmuffins

Jag gjorde matmuffins igår, tänkte jag skulle göra något snabbt och enkelt. Blev ok men inget som kommer att göras om för tillfället.

Köpte en muffinsbok i somras och där finns alla tänkbara muffins.
Nyttiga och mindre nyttiga. Det finns olika basrecept som man utgår ifrån och sen tillsätter man det som man vill  ha i. Ex igår så la jag i stekta champinjoner, rostad potatis med vitlök och rosmarin. Helt ok men inget som jag kommer göra igen.

Tror min del i muffinsvärlden tillhör den söta världen.

Nu ska jag kolla om det kan bli något käk.

Ha de gott ikväll!.

Linda

Det är skitjobbigt!

Tycker det är skitjobbigt att ha uppehåll med allt gott. Funderar faktiskt att skita i det. Jag får testa mitt magont på andra saker.. Hur ska jag inte kunna äta något gott på en månad när det inträffar flera dagar som är en självklarhet att äta en god kaka eller bulle på. Jag behöver inte vräka i mig massa gott denna månad.
Ibland kan man ju även få så kallade deppdagar och idag är en sådan dag då blir det lite extra svårt att låta bli godsaker.

Jag tror på det här med att äta allt fast i lagom mängd, fast även jag som säkert andra gör så kan jag äta för
mycket av vissa saker. t ex så äter jag gärna mycket glass :)

Varför sätter jag upp sådana här regler?
Jo, jag vill få koll på vad min mage regerar negativt mot och även för att jag har klarat att hålla uppe med att inte äta godis i ett helt år, dock fick jag ju äta glass, kaker och bullar så då får det inte så svårt.
 
Imorgon ska jag servera på bröllop och mot kvällens slut behöver man ha något att gotta sig med och få lite snabb energi. Visst man kan ta och äta en frukt men min inställning till det just nu är tråkigt.

Sen kommer det kalas framöver och då vill jag inte sitta där och känna att jag inte får. Självklart vill jag baka också och känna att jag får smaka på resultatet.

Kan inte bara en läkare undersöka varför jag blir konstig i magen?!
Att föra dagbok och utesluta vissa livsmedel har jag gjort men det känns som det inte visar något.
Känns som jag kommer få leva med ovissheten men ska göra ett nytt försök till läkarbesök....
Bara att man ska försöka att ta sig dit och när har man tid att gå dit? Känns som aldrig.


Känner att det här blev lite rörigt men skönt att kunna skriva av sig...


Ikväll hade jag sett framemot att umgås med lite vänner men det blir en lugn kväll med älskling.


Sockerfritt i en månad och mary kay produkter :)

Nu ska jag köra sockerfritt så gott det går i en hel månad (dvs inget godis, alkohol, bullar, glass eller kakor) Får se om det har någon positiv effekt på min mage. Ska jag baka så får jag baka bröd istället för bullar och glass.

Så vi får se om det dyker upp något smarrig bröd eller maträtt. Tänkte jag ska försöka köpa mig en systemkamera inom relativ snar framtid.. inget kul när man fotar mat och annat för bilderna blir så tråkiga om man jämför med systers fina bilder..

Gå gärna in på hennes blogg, www.kindofjulia.blogg.se

Bakade semlor i torsdas, så gott :) så himla roligt att göra :)
Synd att inte Emma fick någon men kanske gör om 1 månad, då ingen vill ha längre :P


Ikväll har vi vart hos Andreas familj i Mölndal. Ätit god mat och tjötat. Såg även på solsidan där och säger bara, orka med Ove typen...dyka upp i baksätet i bilen ..åhh va man blir frustrerad när man ser sådant. Ville bara hoppa in i rutan och slänga ut han.. Dorsin spelar riktigt bra :)

Jag fick även mina marykayprodukter som jag hade beställt :) underbart.

Nu är det god natt för min del.


Sov gott!!

Puss linda <3 


RSS 2.0